Afscheid dokter Nijboer

Aankondiging afscheid dokter M.A. Nijboer

Aan het einde van dit jaar 2021 zal dokter Nijboer zijn werkzaamheden in de praktijk stoppen. Sinds 1980 was hij als huisarts al werkzaam in Vlijmen. Begonnen als opvolger van zijn oom dokter van Benthem aan de Wolput, om later via de praktijk op de Vliedberg definitief te vestigen op de huidige locatie aan de Wilhelminastraat. Gedurende de jaren is het vak huisarts sterk veranderd. Dokter Nijboer heeft nog verschillende van de huidige patiënten op de wereld gezet door het doen van verloskundige thuisbevallingen. In het begin was men als huisarts dag en nacht bereikbaar en bestond er geen huisartsenpost. Met behulp van een semafoon werden visites afgelegd, want een mobiele telefoon bestond nog niet. Langzaam kwamen er ook meer medewerkers bij in de praktijk, waardoor dokteren ook  echt ‘teamwork’ is geworden. Wat is gebleven is het persoonlijke contact met u als patiënt en uw gezin. Soms met een hartig woordje van de dokter, maar altijd met tijd en een luisterend oor voor uw problemen. In de loop van het jaar hoort u nog hoe het afscheid van dokter Nijboer er in de praktijk uit gaat zien.

Opvolging door dokter J.C.A. van Alebeek

Sinds oktober 2016 is Joris van Alebeek als huisarts werkzaam in de praktijk. Per januari 2022 zal hij de praktijk definitief overnemen. Vooralsnog zal de praktijk op de huidige locatie voortgezet worden, maar achter de schermen wordt gewerkt aan een verhuizing binnen een nieuwbouwwijk in Vlijmen. 

Blijf deze pagina in de gaten houden voor de laatste informatie aangaande het afscheid van dokter Nijboer en de toekomstige praktijkplannen! ▪️