Praktijk informatie

Huisartsenpraktijk Amaru te Vlijmen is een kleine praktijk met als doel het leveren van persoonlijke zorg op maat voor u en uw gezin. Een goede continuïteit van zorg staat hierbij hoog in ‘t vaandel.

Huisartsenzorg is tegenwoordig meer dan alleen één vaste huisdokter. Met ons team van ervaren praktijkondersteuners en goed getrainde doktersassistentes proberen wij uw zorgvragen te beantwoorden. Hierbij maken we gebruik van de meest actuele kennis en richtlijnen. Doordat de lijntjes onderling kort zijn en iedere schakel bewust is van zijn of haar verantwoordelijkheden en bevoegdheden, zijn we in staat op een veilige manier in een korte tijd adequate zorg te leveren. Ongeacht welke medewerker u helpt.

Naast het huisartsenspreekuur hebben onze praktijkondersteuners (POH somatiek en POH GGZ), maar ook de praktijkassistenten een eigen spreekuur. Bekijk hier onze huidige teamleden.

Inschrijven als nieuwe patiënt (Update december 2020: praktijk momenteel gesloten!)

Op dit moment is het niet mogelijk om uzelf als nieuwe patiënt of nieuw gezin in onze praktijk in te schrijven. Reden hiervoor is het feit dat de praktijk momenteel al de landelijke norm van 2095 patiënten per 1.0 FTE heeft overschreden. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige en goed bereikbare huisartsenzorg; dit kan enkel als de praktijk niet te groot is. Zodra inschrijven weer mogelijk is, zullen we u daarvan hier op de hoogte stellen.▪️